28 travnja 2007

POKLON ZA DALIU

Sutra idem na jedan 1.rođendan pa sam imala malo vremena i napravila poklon...




 /

Tako izgleda torbica...Ne djeluje baš posebno,ko vreča ali ....


 /

To je detaljčić....

 /

Sada već izgleda bolje...Može se objesiti...ovisi gdje će biti i za šta će se koristiti.

 /

A ovo je poklon spreman za pokret....Ma dobro fali još celofan i mašna...

Broj komentara: 6:

  1. Sigurno ce Daliji posluziti jednog dana kad krene u vrtic, recimo kao vrecica za pidzamicu.
    Vezene stvari za malu djecu jako puno kostaju kad ih kupujes u trgovinama, neki dan sam u Milanu kupila vezenu svilenu kosuljicu (tradicija veli da nosi srecu bebi) za novorodjence, gospodja mi je nudila i jos neke stvarcice ... na stranu sto volim prakticnost i ne vidim nikakvu korist od vezenih benkica, ali i cijene su visoke.
    Nisi razmisljala o radu tehnikom "wasted canvas"? Meni je vrlo draga, bez obzira sto je naporna, jer ti omogucava vez direktno na platnu koje inace za vez nije pogodno, a i krajnji rezultat bude jako efektan.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam ja u glavi još puno ideja ali iskreno zaboravila sam na taj rođendan i imala sam na raspolaganju samo dva dana...
    Trebalo je napraviti brzo a opet da nije nešto što se može naći u dučanu...Najviše vremena sam izgubila na šivanju i krojenju jer to nije ono u čemu sam spretna.
    Nadam se samo da će im se poklon svidjeti...

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna torbica! Uvijek mi se sviđaju takvi pokloni koje sam napraviš, pokušavam to prenjeti na moju djecu, nekad mi to uspije a ponekad ne!

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je da si svratila da se mogu diviti ovim lijepim stvarima... Prvo, vreča je divna i moči će poslužiti i za nužnu kozmetiku kad mama i bebe budu nekud išle (kao toaletna torbica, da ne kopaju po torbi tražeći sitnice)... Drugo, ne trenirate valjda u Zgb mažoretkinjama (to je subotom po oko dva sata)! Mi smo do jesenas provodile tamo subote zadnje 4 godine.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bez straha, rastale smo se od ekipe u suzama. Ispalo je da moje dijete trenira od jesenas sinhrono plivanje, suhi trening je u gotovo isto vrijeme kao i mažoretski pa je bilo ili - ili. Kako se ovog i zasitila tako je otpalo mažoretstvo... Iako vjerujem da će se jednog dana vratiti...neka, temelj ima!

    OdgovoriIzbriši
  6. U zadnje vrijeme sam imala problema s komentarima na blog.hr i mojblog.hr.
    Neprestano se netko žalio da ne može komentirati, i samoj mi se to događalo, tako da ću pokušati ovako pa ćemo vidjeti!

    OdgovoriIzbriši