30 prosinca 2007

Počelo je prslukom...

Eto drage moje da se javim još ove godine...
Kao što sam i pretpostavljala vunu za Dodinu pelerinu teško nalazim...našla sam još samo 4 klupka ,pa tako opet malo stala dok ne ugrabim negdje još koje klupko...Taj će se rad vjerojatno zvati Pelerina u nastavcima...ako mogu sapunice-može i pelerina,prelazi u novu sezonu...Nadam se samo da je djete ne preraste prije nego ju zgotovim...
Tražeči vunicu,moja se kčer ulovila za šarena klupka vune (koja se meni uopče nisu sviđala-prešarena su mi!!!) jer se sjetila da je kao mala imala prsluk od šarene vune koji sam joj isplela,pa sad opet hoče takav!!!No ona je vuna bila neka jako skupa talijanska i u puno ljepšim bojama,ali..."Mama, ja hoću nešto veselih boja!"i kaj da radim???
Prsluk...
Joj i sad me te boje "grizu" za oči!!!Ali Doda je presretna...Bože ko da nije moja...
I sve bi bilo dobro da nismo doma imali "viška" ove ljubičaste kojom smo radili pasice...
"Baš bi mogla i neki šosek napraviti od ovoga..."
...i šos...
Pa eto i šos se napravio...
Možda izgleda usko ali nije,ima ko falde samo se to na slici baš i ne vidi.Rađen je 4 prave očice,2 krive pa se jako rasteže u širinu...
I ostalo klupko i koji metar ljubičaste,pa par metara one kričave šarene...,a cure iz razreda i trenerica imaju "štucne"...JOJ!!!
...i štucne...
I evo i njih ,istina još u fazi izrade,ali pošto bi joj moglo pasti na pamet da ih baš sutra hoće za Novogodišnju noć...pleti mama...nemoj spavati...
Otkrila je i neku bijelu vunicu i sivu u jednoj vrečici i već padaju nove ideje...
Šta bi da ih imam više???(mislim na djecu)???

I za kraj....
Borek...
Svima od srca želim SRETNU NOVU 2008.!

Broj komentara: 9:

  1. Sve je jako lijepo i meni se sviđa ovaj šareni prsluk pa djeci i pristaju sve boje! Šos je fora , bilo bi dobro da se i vidi na modelu! Štucne su fora, to mi još nije palo na pamet, moram i ja mojim curama isplesti! Bor ti je predivan, želim tebi i tvojoj obitelji sve najbolje za novu 2008.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uvijek me zadivi svaki rad rađen vlastitim rukama - jer to je umjetnost. Kao što sam na svom tek otvorenom blogu rekla, i ja namjeravam uzeti iglice u ruke što me baš veseli jer dugo nisam plela. Bor ti je divan, zrači toplinom, sviđaju mi se boje. Želim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji u novoj 2008-oj godini.

    OdgovoriIzbriši
  3. tebi i tvojoj porodici zelim puno zdravlja,srece i ostvarenje svih zelja u novoj 2008,a tebi licno da budes jos kreativnija.nije me bilo neko vreme,a ti si naravno vredna i sve sto uradis je prekrasno...obecala sam da se javim,cim bude...veliki pozdrav,tamara
    http://www.tamaris.blog381.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. mlada je, nek nosi šareno. A i Missoni upotrebljava puno boja. Ona rečenica na kraju nek ti bude poziv da imaš još nekoliko djece.

    OdgovoriIzbriši
  5. @fulvus ,draga,misliš da bi sa 40 trebala ponovo biti trudna????A ko bu to napravil????

    OdgovoriIzbriši
  6. zašto, ne, nije nemoguće...spominjem te u svom najnovijem postu. POzdrav

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav, prava si vrijednica.

    OdgovoriIzbriši
  8. hahaha... baš sam se nasmijala tvojim dogodovštinama s kćeri. I moja je ista takva, ali mi nije uopće teško za nju nešto napraviti, jer znam da će to i nositi. Ona stvarno i iskreno cijeni to što joj napravim! Baš je lijepo vidjeti kad su djeca ponosna na svoju mamu ;-)) (još neko vrijeme, barem!)

    OdgovoriIzbriši