28 rujna 2008

Vikend...

Ovaj je vikend bio naporan...
Doda po novom ima treninge na novoj lokaciji ,u novo vrijeme,prije podne...tak da ni subotom više ne spavam do kad hoću neg do kad mogu...
Eto,još jedan moj luksuz ode u....
No nemreš ti ni doma kad hoćeš neg moraš još i kod bake i dede na ručak,pa se tam u njihov sobičak natrpa cijela familija,pa to bude gužva,pa se to jedan drugog ni ne vidi ni ne razumije,no na kraju se svi posvade!!!
Što volim ta familijarna druženja!!!
Toliko to volim da sam i u nedjelju pristala ići na jedno obiteljsko okupljanje.
No na kraju to i nije ispalo tak dramatično kak sam očekivala.Naravno oni pametni su se izvukli kao moja mama i obadva brata,a ja onda nadrapam...Najdraži je isto izbjegao taj događaj...Bi i ja no moj dida je nazval u jutro i obavjestio me da su svi već otišli na grunt,a on čeka mene da ga vozim!I kak da sad ja zmislim neku glavobolju (s njom sam se vratila doma...valjda me šupil friški zrak...) kad on uredno stoji na Ilici i gleda svaki zeleni auto jer misli da sam ja došla po njega?!?
No ovaj put je bilo čist pristojno.Imali smo preko nekoliko razloga za feštu...
Prvo je bil dedin 92 rođendan ovaj mjesec,pa je bila 62 godišnjica braka bake i dede,pa je moj najmlađi bratić imao jučer rođendan,pa smo saznali svi danas da bu moj srednji bratić postal po prvi puta tata,pa tetak i teta imaju za par dana 36 godina braka...I jel nam trebao još kakav razlog???
A ovo je vesela ekipa punog trbuha!!!
...ovak se da!!!
Ne da smo se prenajeli...grdo je bilo za gledati.Na kraju je i baka donjela svoju poznatu tortu u kojoj je i ovaj put bilo podosta ruma (svaki put ju zezamo da se popiknula kad je s flašicom dolazila pa joj je malo preveć pobeglo...) tak da sam joj odma rekla da bu ona kaznu platila ak me murja negdje stepe uz put.
E, sad sam mirna sa gruntom do maja mjeseca jer je tad svake godine ovakvo veliko okupljanje,mada ne znam povod...

A što se mojih radova tiće...
Pa i nisam baš nešto vrijedna.Tak sam umorna već danima da sve nešto prek volje radim.Uspjela sam jučer završiti Dodinu rupastu vestu...
od napred...od ostraga...
To je od napred i od otraga...
Mustru možete naći ovdje.
Naravno ,gumbe smo radili sami jer nisam nigdje našla nešto što bi prispodobila ovoj čudnoj boji vune...Ona je zadovoljna,a to je bitno!

Neki dan sam švrljala po gradu i kupila vunicu,crvenu,a ne volim crvenu boju,al ova mi je nekako baš zapela za oko...
novo na iglama...
I sad kunem,kud je crvena,kud je tanka...joj,pa to ne bu nikad gotovo...
Naravno i opet nije za mene,za Dodu je...A kaj?
Pa imam nešto u glavi....

Broj komentara: 13:

  1. Uf, ala su tvoji dugovečni! A, Doda se bogami lepo ponavlja. Živo me zanima kako će izgledati ovo crveno kad bude gotovo!

    OdgovoriIzbriši
  2. he, he, nasmejala si me s pričom o porodičnom okupljanju, kao da si opisivala moju porodicu! A crvena obećava, baš je onako, kako bih rekla, karakterna.

    OdgovoriIzbriši
  3. meni ta crvena baš mrak dobra boja.
    familije ne volim. nikako ih ne volim. :(
    vestica je lijepa. samo je teška boja za iskombinirat nešto ispod nje i na nju. bile bi dobre takve zelene hlače. ili suknja.
    levant.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nek si ti meni živa i zdrava... bit će i radova. Mada ne znam od kud konstatacija da si lijena? Kaj sam onda ja, ak si ti, s ovim svime na iglama i na modelu, lijena :PPP

    OdgovoriIzbriši
  5. Rijetko se družim s familijom na sličnim feštama, a i to rijetko je previše. Ko' da te kopiram!
    Crvena boja je super, jedva čekam da vidim što ćeš isplesti!

    OdgovoriIzbriši
  6. Dea, meni ova tvoja crvena vuna na fotki vise izgleda kao ciklama boja. Mozda je stvar u mojem ekranu, ali ne izgleda lose...cak naprotiv.
    Ja sam do 4. osnovne sve imala crveno (hlace, kapute, majice...sve). Cak su i cizmice za zimu morale biti crvene. Jedne godine mama mi je morala nositi neke krem cizmice na bojanje jer crvenih nigdje nije bilo za kupiti. Ponekad se pitam kako je uspijevala izaci na kraj sa mnom i mojim ponekad ne bas izvedivim zeljama.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Dea, nemoj ti meni da ti se nije družilo s familijom, jer mi na fotki izgledaju svi lijepo, sretno i veselo. Ova crvena je moja omiljena boja i vjeruj mi da me je oborila s nogu.

    OdgovoriIzbriši
  8. mustra je divna i super je ispao rad. sretan rodjendan djedu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je isto srvena vuna super, zanima me kako će izgledati.

    OdgovoriIzbriši
  10. meni ova boja izgleda poput rubina, meni možda ne bi dobro stajala, ali je meni ni ne štrikaš...okupljanja jesu lijepa kad imaš dobar razlgo za to. Ja u zadnje vrijeme mrzim rodbinu...znaš već zašto..:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Uh i ja volim crveno :) A sto se tice familijarnih okupljanja...isto tako uvijek nesto gundjam, bunim se, kao fol tesko mi, a u stvari mi sve to prija! Pogotov sto su djeca sve veca, pa polako dolaze od kuce, to mi vise ta familijarna (sto uza sto sira familija) okupljanja prijaju. Ali, ne priznajem da je tako ni za zivu glavu, nemojte me odati!

    OdgovoriIzbriši
  12. Tagovala sam te, dođi na moj blog da vidiš o čemu se radi :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Lijepi ti pozdrav šaljem i ugodan ti vikend.

    OdgovoriIzbriši