31 svibnja 2007

DODATAK

Završila sam dodatak medi...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tako sad medo može u kimbač,a dodatak iznad njega.Ja sam umetnula jednog medu i slikovnicu a mami male Kaje prepuštam na volju šta će držati unutra.
Evo i detalja jer se na ovoj fotki baš i ne vide najbolje...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

E sad kako je ispalo...ja zadovoljna.Kad bi barem mogla samo vesti,a da netko drugi šiva.
Imam toliko ideja u glavi ali se užasavam tko će lupiti finiš iz mojih radova.Koliko ih je samo završilo u smeću jer na kraju sve pokvarim kad sjednem za mašinu...
Jednom ima tome dosta godina odlučila sam sašiti pelerinu...
Kupila sam materijala za jednu i pol i to nekog skupog talijanskog štofa(otišlo pol plaće),nabavila kroj,razvukla preko cijele sobe krojeve i štof.Primila se krede,crtala,rezala,pa opet rezala....rezala...pa još malo...
Da skratim...nije ni za lutkin kaputić ostalo.Sve je tako stajalo zrezuckano i na kraju završilo u smeću...
Sutra se spremam ako bude vremena lijepiti onu čestitku za svadbu...Vezeni dio je gotov,a kad se zalijepim negdje za stol ili stolicu zvat ću UPOMOĆ!!!

Broj komentara: 5:

  1. Kad si već toliko truda daješ vezenjem i šivanjem, zašto ne naručiš i neki od ovih prekrasnih držača? Čini mi se da nisu pretjerano skupi, a kako je Hrvatska van EU još ti skinu 17% poreza.
    http://www.sewandso.co.uk/ran650-0.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije stvar u cjeni nego u našoj pošti.Puno toga mi se "zgubilo"negdje po putu.Vjeruj mi da više love potrošim vozikajući se okolo dok nađem nekaj kaj mogu pripasati onome što radim ali sam bar sigurna da to što platim imam u ruci.Velim,nije stvar love nego kako da nešto završim kad uzalud čekam nekaj kaj je netko POPALIO,a da ni sam ne zna kaj će s tim...Na žalost to je kod nas tako i sumnjam da će se šta promjeniti...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja do sada nikada nisam imala problema, a ukoliko doplatiš nešto sitno, možeš osigurati pošiljku i u tom slučaju bit će ti vraćen uplaćeni iznos. Prijateljicama sam slala čak i koverte formata A4 pune DMC konaca i nikada se ništa nije izgubilo. Moguće je i da jednostavno imam sreću. Nadam se da si barem napravila pismenu prijavu za ukradene pošiljke.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imaš sreću bodulka, i ja sam je imala dok nisam poslala roza bolero za aukciju i nikada nije stigao, odonda saljem samo preporučeno. Dea ovo je jednom rječju savršeno! Zaista divno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako lijepo! Još ti jednom nudim pomoć kod izrade čestitke od veza... javi mi se na emajl...

    OdgovoriIzbriši