06 travnja 2008

Buš-nebuš...

Dolazi...
I tako on došao...i napravio pomutnju.Cijeli tjedan nisam znala kad vozim Dodu u školu,ni kad idem po nju jer je naš dragi ravnatelj svaki dan imao neke specijalne prohtjeve...Na kraju sam sjedila pred školom u autu i štrikala...pa nije ni loše,mir,tišina,igle...
U subotu sam poludila kružeći raznim selima ne bi li izbjegla trasu do aerodroma jer se ni to nije znalo kad bu prohodno,a kad ne bu...Tak smo u grad došle skoro dva sata prije treninga,pa smo čekale...pa je počeo trening,pa sam ja iopet imala dva sata lufta-kolko to traje-pa sam se ugodno smjestila u auto i štrikala...i došo mi policjot i kuca!Da kaj ja radim?!?Pazi njega,sjedim u svom autu,štrikam,parking sam platila i gdi je problem?A i ovaj Buš-nebuš je već i tak otišel...no ja njemu i opet sumnjiva,sad jel zbog igle u rukama il ko zna zbog čega...al odustao mudar čovjek (možda baš zbog igla...) i otišao...
A otišao i ON...
odlazi...
Inače,mog se malog baš i nije dojmio...
Mali
Ovako je utjecao govor ispred Markove crkve na Malog...
Čak je i hrkao,znači,možemo biti MIRNI,i na njega je umirujuće djelovao...
No šta sam ja to štrikala,pitate se?!
Rupice
Cijelu noć sam sanjala nešto rupičasto,a ne znam raditi rupice...Pa sam kod naše Patuljice pronašla mustru koju sam skužila (skoro od prve) i radim...
Bit će nekaj od mene!
Njih dva
A to su Nero i Mali.Ulove gužvu čim ja dignem rit da se uvale na moju stranu kreveta.Vidi se i ko je gazda...Mali bi na jastuk,al se ne usudi...
Otraga se vide moji jastučići iz nekog posta na početku,pa pokoja igla,malo konca...nemre se fulat koja je moja strana kreveta!

Broj komentara: 10:

  1. Dea pa ti si preštrikala ciejlu vestu zbog Busha. Možeš mu biti zahvalna, kaj si pametno uitrošila vrijeme. Ko zna, da on nije došel, nebi imala vremena za štrikanje. A stvarno je bilo sumljivo to, da štrikaš na parkingu. Pazi drugi put, možeš stradati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo rupicasto izgleda super.ne prepoznaje se da je prvo.

    OdgovoriIzbriši
  3. dobro. al ja sam još uvijek ljuta na tebe jerbo si skoro zeznula čitavu konspirativnu konstrukciju. em odeš s mjesta promatračkog, em bi digla novce..o svijete.
    mali pas ne hrče? nisam znala da psi hrču...:)) tvoji su mi mrak. oš i mog malog pasa pa nek se u troje igraju? mislim, on je mali neće puno smetat.
    što će bit to rupičasto? ako se ikad u životu sretnemo možeš me to naučit? levant.

    OdgovoriIzbriši
  4. levant-nemoj bit ljuta,iskupit ću se ja na ovaj ili onaj način...Moj pas hrče,cvili i "trči" u snu.Ponekad se tak sam sebe splaši da se probudi.Svoga pasa mi dostavi-nemam niš protiv.
    A rupe te naučim,opće ni teško,čim sam i ja skužila...

    OdgovoriIzbriši
  5. Pletivo je fantastično, jedva čekam gotov rad. Nero i Mali su jako pametni psi, znaju oni što je dobro!

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa normalno da si im bila sumnjiva,stari tajni agenti su se krili iza supljih novina (nekad i naopako okrenutih),ali to je vec provaljen stos. Savremeni spijuni se kriju iza pletacih igala,pa to valjda vec svi znaju !!!
    Kako napreduje rad?

    OdgovoriIzbriši
  7. Jesi sigurna da je bušman otišo?

    OdgovoriIzbriši
  8. :) super je ta situacija sa policijom :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobro si iskoristila na prvi pogled groznu situaciju! i jauvijek imam pletivo pri ruci! :) Sviđa mi se mustra koju si započela!

    OdgovoriIzbriši
  10. Barem neka korist od Busha . naštrikala si se! Moja prijateljica Judy mi je poslala SMS da si zadržimo nemilog im predsjednika!

    Mali je zakon - odlično zna odreagirati!

    OdgovoriIzbriši