27 travnja 2008

Torbica i ponovo rupe...

Majca od rupa je bila iznenađenje koje je uspjelo!
Koje je to bilo oduševljenje!Mobitel sam doslovce držala na stolu na poslu jer su svi oko mene čuli "krikove" s druge strane...babe su me samo zbunjeno gledale ne shvačajući kako se netko toliko može veseliti nekoj tamo majci...No to nije obična majca,neg majca od rupa,prva koju sam napravila u životu,koja je meni bila veliko veselje,a još mi je veće veselje bilo to što se i onom kom je namjenjena toliko svidjela!To je bila najveća nagrada meni za moj rad i trud.
No ,rekla sam da je i torba na putu...i evo je!
Torbica...
Pa malo iz bliza...
...malo iz bliza...
Pa malo da se vidi kako ide uz majcu od rupa...
Ponovo rupe...
Pasat će...Ručke su od "pletene špage" koja se koristi za vezanje dekora na zavjesama (nije mi niš drugo palo na pamet) ,podstavljena je i ima ciferšlus.Mala,tek toliko da stane novčanik i mobitel...i spremna za more!
A koje su sad to rupe iza nje?
E to je moja muka...
Majcu je vidjela jedna ženskica i odma zajahala na mobitel i hoće istu ali baš istu takvu i nije ju briga kolko to košta ,samo nek ju ima ,nije bitno ni kad bu gotova...
Ajme meni...
Iskreno nisam znala kaj da velim.Prvo i osnovno ne volim raditi ništa dva puta,to mi je strašno dosadno.Nekako kad nešto novo započnem to mi je interesantno i jedva čekam da završim da vidim kak je ispalo.Ovo već znam kak zgleda,kak stoji pa mi se ne radi...
Drugo,kaj ak ju opere u veš mašini pa ju scentrifugira ili se ne daj Bože sve rastegne ili pusti boju?Ko bu kriv?JA!
Treće,kak to naplatit?Ne radi mi se badava (mada mi nije sila za lovu-dapače...)a opet ak naplatim ,a nekaj se dogodi s tom majcom-ne mojom krivicom...
Joj tak mi je to koma.!!!
No majcu od rupa OPET radim.I stalno mislim...
Pa valjda bu sve dobro...

Broj komentara: 12:

  1. vidim da si superultramoderna, u toku sa must have ovog ljeta. Mornarsko! Rupičasta majica, prekrasna, još uz ovu torbicu....gdje si u zg, da te posjetim, hehhe;)))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad si stigla i torbu već napraviti? I odlična je , i ja bi jednu takvu. Napraviš i meni?
    Šalim se, naravno!
    Potrudit ću se ja do ljeta (nadam se).
    A što se tiče ove super rupičaste majice, samo ti nju dobro unovči, to se jako cijeni, i nemoj se opterećivati što će se s njom dogoditi ako je netko stavi na centrifugu. Valjda bi onaj tko želi imati takvu stvar trebao znati kako je oprati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lijepa torbica! A jos u kombinaciji s majicom! Moze i meni jedna rupicasta? Sala sala... Ali stvarno mi se svidja. Ne volim ni ja nista raditi dvaput. Tocno znam kako se osjecas. Jos ovakvu majicu. Svaka cast. Naplati dobro svoje trude.

    OdgovoriIzbriši
  4. bas je morska :)VEC CUJEM MORE............

    OdgovoriIzbriši
  5. ja bi jednu majcu od rupa. nije bitno koliko košta...!!!!!!!!
    (šala). torbica je odlična.
    a što se tiče ovog što te brine, napiši joj uputstva na papir. kako se pere i sve što misliš da treba reć. naplati toliko koliko je koštala vuna + zbroji sate rada. jedan sat tvoga rada odredi koliki je. nemoj ići ispod cijene, no nemoj ni pretjerivat.
    ako ti novac ne treba kupi meni cipele (šala opet :))) ). i pokaži nam onda što si napravila plizzz.
    što se dekice tiče drago mi je da ti se sviđa. neću obečavat jer ako ne izvršim obećanje onda se osjećam posrano, ali možda ti saštrikam jednu. veliku. možda. ako hoćeš. levant.

    OdgovoriIzbriši
  6. e, nemrem iz ministarstva nikako komentirati al svaki post pogledam, tak da znaš! super je ovo u mornarskom stilu i skroz kužim da ti je nezgodno naplatiti, tako je i moja mama :-/
    p.s. odi vidi dodatak na moj današnji post :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Odusevljena sam novim radovima!A stvarno jeste dosadno dva puta isto raditi:( Sto se naplate tice,ja licno mogu da radim dzabe onome kome ja to zelim da uradim,ali ako neko nesto poruci onda to i naplatim. Doduse,ja vec nekoliko godina prodajem svoje radove, radim od konca ili vune koju sam isprobala i znam da nece pustiti boju ili se otegliti, a ako neko vec zeli da je opere na 90 stepeni i centrifugira- e pa tu ne mogu nista:))I definitivno nisam pristalica nipodastavanja svog rada,kao sto sam rekla ,mogu da radim za dzabe ili za pristojnu cijenu, a da moj trud i rad poistovjecujem sa radovima koji se prodaju po kineskim radnjama ili buvljacima - e to necu !

    OdgovoriIzbriši
  8. @svi-Hvala na pohvalama,a što se tiće cijene...što više radim ,to više cijena raste!!!Ma šalim se,no...do sada sam sve radila iz čistog gušta sebi ili Dodi.Neke stvari sam radila opet iz gušta ali stvarno jako,jako dragim osobama i to naravno radim od srca,a ne za lovu.Ovo je sad situacija gdje radim za nekog kome sam samo preko mobitela čula glas.Dakle,cijena će bit i neću pretjerati,no neće biti ni badava!

    @levantica-ti dobiš stolnjak kad budeš imala svoj novi dom,a ja ak se odlučim rodit na vrijeme ti javim za dekicu (samo moram naći nekoga da napravi klinca...ili ukrasti koju epruveticu ...samo da se ne zaj.... pa rodim kineza...)

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivna vestica i torba! Bravo Dea !

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je torba.Bas si super dolovila onaj mornarski efekt.Sto se tice maice i tvoje mislenje za rad po narudjbi:Ne trebas se toliko sekirati.Valjda ce sve biti dobro.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ma sve bu u redu, a torbica mi je skroz slatka i fensi šmensi i podsjeća me na moj omiljeni film Neki to vole vruće :)))

    OdgovoriIzbriši