04 svibnja 2008

Lopte i loptice,invalid...ili povijest se ponavlja...

Ništa korisno ne radim,u stvari puno radim ali ne iglama,vunom i koncem...
Sve ostalo me umara i iscrpljuje...kao na primjer šišanje ograde od čempresa,pa skupljanje tog granja,pa zatrpavanje raznih rupa po dvorištu (još nije gotovo...i ne zna se kad će-majstor dolazi već dva mjeseca...),pa košenje trave,pa kuhanje,peglanje,pranje...Kaj tu ima korisno?Samo se osjećam ko da me neko pretukao.
I onda dođe večer...i ja bi spavala.No to je neizvedivo!
Mali pas preko dana uporno po dvorištu skuplja lopte i loptice...
lopte i loptice
i one naravno netragom nestanu.I ja legnem,a ono me nešto žulja!I gle lopte i loptice su tu!Još mi fali jedna teniska i piskavi jež!Vjerojatno ih je sakrio pod jastuk!
Onda tam oko ponoći dobije napade bijesa prema ovoj velikoj lopti pa je primi,pa je baca,pa me pogodi...pa se dignem ,otvorim balkon i šutnem ju van na dvorište tak da sutra opet ima kaj skupljati.No on lukav ove male,tvrde sakrije pod poplun.I onda se okrenem i shvatim gdje mi je bubreg...bem ti lopte!
Tako je Mali izgledao jučer...
A danas je u žaru jurnjave za loptom ...
...invalid...
ponovo od sebe napravio invalida!Otkinuo si je ponovo čitavu jagodicu na petom prstu!
Povijest se ponavlja!Prošle godine negdje u isto ovo vrijeme smo nekoliko puta bili na šivanju!E danas sam se ja igrala doktora...pa sam skoro nekoliko puta pala u nesvijest,pa sam bila zelena,siva,soba se vrtila okolo na okolo...pa sam jedva živa!
A on ,prasac,koristi gužvu i ovog mog ludog Najdražeg...pa se uvalio u krevet i šapu stalno drži u zraku,da ne zaboravimo da je ranjen...pa ima facu ko na umoru...
Meni jedino nije jasno gdje ja noćas spavam?!?
Meni se vidi da budu i on i Najdraži išli u Dumovec!!!

A od konkretnog posla,onog koji me opušta-skoro pa niš!
Majca od rupa broj dva ima gotova leđa,jednu prednjicu i pola rukava...ak ovom brzinom nastavim gotova bu taman iduće ljeto!

No idem sad pokušati naći 15 cm kreveta u koji se mogu uvaliti,ak tam nisu kakve loptice...

Broj komentara: 7:

  1. he,he imala sam i ja jednu takvu,koja je stalno drzala sapicu u vazduhu!ali meni je to toliko slatko,volim kad su tako razmazeni...

    OdgovoriIzbriši
  2. rastjeraj ih iz kreveta! I mene je moj pas preplašio da mi je skoro pozlilo.

    OdgovoriIzbriši
  3. bože bože. kako si ti okrutno biće. ti bi spavala a vidi pas pati. vidi se na slici da ga boli i da se suzdržava da te previše ne opterećuje. a di će jadan, tako bolestan, slab, nemoćan i ranjen nego u krevet. dea..daj se koncentriraj. :)))) koje spavanje, koji bakrači. bdij i pazi ga i mazi . i tetoši.
    :))) levant

    OdgovoriIzbriši
  4. I ti bi malo ljubavi i pažnje kad si na bolovanju, kaj ne???
    To bi htio i ovaj tvoj ljepotan, pa lijepo ti šapicom pokazuje da je bolestan...

    OdgovoriIzbriši
  5. Jao ljdi moji!Pa i Vas je zver uspjela prevariti!To je takav glumac da ga svijet nije vidio!
    On kad jedeš tak gleda u tebe i guta,i prevrče očima,počne ga zanašat ko da bu svaki čas u nesvest opal od gladi!!!Pa kaj mu je onda glumit teško ranjenog???
    A takav je baš zbog viška pažnje i totalne razmaženosti!Najdraži zna reči da se on ne ponaša kao pas,a vjerojatno nije ni svjestan da je pas...

    OdgovoriIzbriši
  6. ja sam se jučer cijeli dan cerekala na sliku jadnička. patnika. kad god bi se popodne sjetila slike bolesnika sa šapicom u zraku samo sam se počela smijat.jer me podsjeća na Malog pasa koji je isto zmijurina. glumac.
    levant.

    OdgovoriIzbriši
  7. zajebani su cucki, kad te pgledaju onim nevinim pogledom...moraš im se smilovat! Ali onda upravljaju tobom, tu je vrijeme za promjene i malo strogosti.

    OdgovoriIzbriši